torsdag den 31. marts 2011

Dilemma

Skal jeg strikke på min Camomille eller skal jeg læse den nye bog ”Fyrmesteren” af Camilla Läckberg. Det ideelle var jo, hvis jeg havde bogen som lydbog, men jeg vil altså helst selv læse den. Så jeg skifter lidt frem og tilbage.
Forresten har jeg lavet maskemarkører af de fine fimoperler, som vi fik til Blogtræffet.
Ha’ en skøn dag derude
Tina:-)

søndag den 27. marts 2011

Blogtræf


I går var jeg jo som bekendt til Blogtræf. Lone havde skabt rammerne for en helt igennem fantastisk dag. Nøj hvor var det sjovt, lærerigt og
super hyggeligt. Vi fik nye bekendtskaber, lært nye teknikker, blev inspireret, bespist med ene lækkerier også fik vi sponsorgaver. Her er lidt af det min goodiebag indeholdt:
Nu håber jeg ikke, jeg har glemt nogen.

Selvom der var mange fine stande med ene af lækkerier, fik jeg slet ikke brugt de medbragte penge (Det siger vist lidt om, hvor travlt jeg havde). Lidt fik jeg dog med hjem. En svamp fra Faster Mette og Clover hæklenåle fra Bettekun.
Unikarina havde stof med, som vi frit måtte klippe af. Betingelserne for at vi måtte tage stof med hjem, var at vi fik det brugt og evt. hjalp Japan på fode igen. Det var simpelthen så STORT af Karina, og jeg har selvfølgelig doneret penge.

I dag ser gulvet i systuen sådan her ud:
Noget af tiden i dag kommer til at gå med at pakke ud og fordøje indtryk fra dagen i går.
Mange 1000 tak til Lone for det store arbejde, du har langt i dette arrangement.
Tak for hyggeligt samvær til alle jer, som deltog. Det er ikke sidste gang, vi skal ses.

Der er mange flere billeder fra dagen på min nye side Blogtræf i Aalborg
Rigtig god søndag til jer alle!
Tina:-)

torsdag den 24. marts 2011

Blandede bolsjer

Igen i dag forbereder jeg mig til blogtræffet på lørdag. Jeg fiser rundt og finder ting frem, som skal med. Alt bliver sat op for at se, hvor meget man kan have på et bord. Bamser, barnevognstæpper, toilettasker til store og små, poncho, halstørklæde, savlesmække , billedekube, ærteposer, nøgleringe, armbånd, nye stempler, lynlåse og meget andet. Jeg behøver vist ik finde mere frem nu.
Undervejs fandt jeg en meget gammel UFO (unfinished object). Det er meningen, at der skal komme et kludetæppe ud af kantebåndet. Derfor blev noget af mit kantebånd pakket med ned. Måske er der nogen til træffet, som vil prøve at lave et tæppe. Til 1 kr. pr. meter er der vist ikke så meget forgjort i det.

Hvad jeg har med til min hækleworkshop…. Det er en hemmelighed.

Jeg har vist sagt det før, men jeg siger det lige igen "Nøj hvor jeg glæder mig til på lørdag, det bliver SÅ godt"
Tina:-)

onsdag den 23. marts 2011

Garndrømme og priser


I dag har posten være her med garn, som jeg har vundet inde ved Jane. Man bliver bare så glad, når der er gjort noget ud af det. Se den søde hilsen på posen. Jane har også sat en lille sløjfe på. Dejlig start på en skøn dag fuld af drømme – sjalsdrømme. Jeg købte nemlig lidt garn, da jeg var til strikkeaften hos Bettekun. Jeg drømmer om, at der skal komme 2 sjaler ud af nøglerne. Og hvad skal jeg skabe af det nye garn?
Imens jeg drømmer sjalsdrømme og nye garndrømme, så laver jeg prismærker.


På lørdag står den jo på Blogtræf. Der skal jeg have en stand og det er første gang, jeg sådan skal stå og sælge noget af det, jeg har lavet. Hvad skal det koste? Jeg er ikke meget for at tage noget som helst for mine ting. Hvis jeg skal stå og sige priserne hele tiden, så ved jeg, at jeg bare giver det hele væk. Så derfor bliver der nu sat prisemærker på. Rådet har jeg læst inde ved Nordic Beads, som også er sponsor ved Blogtræffet.

Jeg drømmer og glæder mig til Blogtræffet på lørdag.

Tina:-)

mandag den 21. marts 2011

Havearbejde og vinder af give away

HELE weekenden er brugt på at garve haven fri fra visne blade og nedfaldne grene og andet skidt. Om aftenen har jeg være så træt, at jeg ikke engang har været i blogland.
Nu er der startet en ny uge og hvad opdager jeg så lige. JEG HAR VUNDET!!!  Inde hos Strikkeentusiasten har jeg vundet ikke mindre end 6 lækre nøgler LIMA garn fra Drops.
Hvor heldig har man lige lov til at være. Sikke en mandag morgen. Ugen bliver da helt sikkert fantastisk.
For filan da! Gad vide hvad jeg skal have ud af det garn. Uuuh jeg skal bruge noget af dagen på at drømme garndrømme.
HEY hvis du også vil vinde noget, så tjek min nye side fyldt med lækre GIVE AWAYS ud. Så bliver det ikke lettere....

Rigtig god dag derude….
Tina:-)

fredag den 18. marts 2011

Japan


Begivenhederne i Japan påvirker også vores familie. Især Magnus er meget bekymret for, hvordan strålingen vil påvirke Verden. 

Jeg blander mig ikke i, om man vil støtte eller ej eller i hvad/ hvordan man vil støtte.

Men har valgt at linke til
Dansk røde kors

Mine tanker går til Japans befolkning.

Tina

onsdag den 16. marts 2011

Pssst... Jeg lyver

Men heldigvis ik så meget. I mandags skrev jeg, at Mette var ved at lære mig at strikke vævestrik. Det er lyv i min mund. Jeg er ved at lære at strikke dobbeltstrik! Se bare her. Vinrød på den ene side og postkasserød på den anden side.

Men men men…. I aften skal jeg ned og se Mettes nye butik, også kommer Mette og underviser i vævestrik. Så i aften skal jeg lære vævestrik! Jeg glæder mig til at møde Camilla, Karen og en masse andre skønne strikkeglade qvinder. Jeg er sikker på, at det bliver super hyggeligt.
Tina:-)

mandag den 14. marts 2011

Hjemme igen

Aaah.... så er jeg hjemme igen. Weekenden er forløbet med at fejre Svigermors 60 års fødselsdag. Det blev gjort i Skallerup Klit feriecenter. Fra fredag eftermiddag til mandag formiddag har vi nydt hinandens selskab. Der er spillet badminton, bordtennis, hockey og bowlet.
Jeg er godt nok kommet ind i en familie, hvor det gælder om at vinde. Mine egne drenge er også med på den galej.  Nøj hvor kan man blive hånet, hvis man taber….heldigvis med et glimt i øjet.
Det var nu rart at komme hjem igen, især fordi posten kom forbi. Frotte og bånd fra Frau Tulpes og strikkepinde fra Woolbox.de.
Så er det vist handlet ind til lidt hagesmække plus det løse.
Lige nu øver jeg mig i vævestrik, som Mette er sød at lære mig.

Tina:-)

torsdag den 10. marts 2011

Faster Mettes Give away


Faster Mette rydder op og det har resulteret i en fed give away.
Du kan simpelthen vinde ALT, hvad du skal bruge til at broder med.

Tjek det ud
Tina:-)

onsdag den 9. marts 2011

Zip it

Så er der handlet ind. Meget billige lynlåse købt over ebay fra New York, bånd fra Stof og Stuff i Århus og broderigarn fra Fakta i Aalborg.Så venter jeg bare på strikkepinde, stof og mere bånd fra Tyskland.
Nøj hvor skal jeg bare være kreativ nu.
Super dag til jer alle
Tina:-)

tirsdag den 8. marts 2011

Give away

Så er der igen gang i den inde hos Mette Kirkesjov.
Lige nu kan du vinde økologisk børnetøj fra DUNS.
Ha’ en skøn dag
Tina:-)

søndag den 6. marts 2011

Blogtræf i Aalborg

HUSK nu at få dig meldt til
Blogtræffet i Aalborg.

Det er Lone, som har planlagt det hele. Jeg lover jer, i vil næsten ikke kunne slæbe alle de sponsorgaver hjem, som Lone har fået fingrene i til os. Det er helt vildt.

Hvis du/i kommer med tog fra Århus eller lignende så giv lyd/send en mail. Jeg kommer gerne og henter jer ved stationen. Ellers holder bybussen lige uden for døren.
Det er et vildt lækkert sted, Lone har fundet og der er plads til en stand, vis du har noget, du vil have solgt. Glæd dig til en skøn dag i selskab med en masse dejlige blogger.

Skynd dig ind og meld dig til, så ses vi den
26. marts 2011.
Det bliver SÅ hyggeligt
Vi ses
Tina:-)

torsdag den 3. marts 2011

Søsterhygge og SU, Knækbrød og Kreahygge.

I går var jeg hjemme ved Moar. Jeg var ikke alene Amalie, Line og Ella var der også. Amalie er lige startet på sygeplejeuddannelsen i Viborg og er derfor flyttet hjemmefra og er kommet på su. Hvad gør man så, når man er hjemme til søsterhygge hos Moar? Jo man tømmer hendes skabe for kerner og diverse og bage en ordentlig portion knækbrød. Så har man brød til mange madpakker, når man kommer hjem igen.
Vores mor har glutenallergi, så Amalie bagte lige en omgang uden gluten.
For første gang har jeg godt kunnet spise brød uden gluten. Jeg syntes normalt, at glutenfrit brød smager forfærdeligt. Men de her knækbrød er altså super, med og uden gluten.

I dag har jeg så gjort hende kunsten efter. Der er jo alt for let til at lade være... Opskriften finder du her
MUMS siger jeg bare.

Bollerne som jeg bagte for noget siden, var efter en bagers opskrift. Bageren har nu givet mig lov til at dele opskriften med jer.
Derfor har jeg oprette en side med opskrifter, som hedder MUMS!!!. Mon ikke der kommer flere opskrifter til.

I aften skal jeg til kreahygge hos Mette og har lovet at tage smagsprøver med.

Ha' det godt
Tina :-)