onsdag den 23. november 2011

Desserttallerken til voksen-sammenskuds-julefrokost

I lørdags var vi til voksen-sammenskuds-julefrokost med vores helt fantastiske naboer. Min veninde og jeg, som skulle stå for desserten, var enige om, at vi skulle give den hele armen. Vi blev enige om en portionsanrettet desserttallerken med et julestrejf.

Risalamanden måtte ikke være for vammel, så vi valgte at riste mandlerne på en varm pande, efter de var smuttet. De giver dem en helt anden smag. Ved at fryse den ned i 3 timer inden servering, var den iskold. Kirsebærsovsen var siet for hele bær. 
Brownien var uden nødder, da ikke alle gæster er til nødder. Igen havde vi valgt at riste hasselnødderne og gnide en del af skallerne af og i stedet bruge dem til pynt. Gitteret er lavet af hvid chokolade.

Æblevaniljeisen med kanel (stjerne) er købt færdigt ;-) Frugten er ananaskirsebær, kaki samt et hindbær på toppen af stjerne-isen. Hjerterne er tegnet med kirsebærsovs med en engangssprøjte. Vi havde valgt at slutte det hele af med mousserende dessertvin i champagneglas.
Vi havde forberedt det meste således, at vi hurtigt kunne smutte ind til naboen og anrette det hele, imens hovedretten blev ryddet af bordet.
Alt i alt en super vellykket julefrokost, som klart fortjener en ommer J

Ha’ en skøn dag
Tina

8 kommentarer:

 1. Uha, det ser lækkert ud.
  Dejligt friskt og meget appetitligt.

  SvarSlet
 2. Hold da kæft hvor er det blæret! :) Håber I havde en skøn aften :) Du må fortælle mig mere på fredag :)

  SvarSlet
 3. Uhmmm - hvor ser det lækkert ud ;0)

  SvarSlet
 4. Tak tak -Men helt ærligt!! Jeg havde da fået 2 ens billeder med i indlægget. Det er nu ændret!!!
  Tina:-)

  SvarSlet
 5. wauw det ser smukt og lækkert ud :o)
  og virkelig julet ♥

  SvarSlet
 6. Hold op, hvor har I givet den gas. Det er jo ren mette Blomsterberg :)... men en ris a´la mande, som blev for vammel er jeg endnu aldrig stødt på.

  SvarSlet
 7. Ja den bliver svær at gøre os efter Tina :-) Hilsen Betina

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar, ris eller ros.