torsdag den 31. marts 2011

Dilemma

Skal jeg strikke på min Camomille eller skal jeg læse den nye bog ”Fyrmesteren” af Camilla Läckberg. Det ideelle var jo, hvis jeg havde bogen som lydbog, men jeg vil altså helst selv læse den. Så jeg skifter lidt frem og tilbage.
Forresten har jeg lavet maskemarkører af de fine fimoperler, som vi fik til Blogtræffet.
Ha’ en skøn dag derude
Tina:-)

9 kommentarer:

 1. uha ja det er et kæmpe dilemma... jeg elsker camilla läckbergs bøger.... har dem i reolen....
  har med vilje ikke købt den nye endnu....for så vil jeg stå i det samme dilemma
  go weekend med læsninng og strik....
  forresten fine markører...
  kh♥

  SvarSlet
 2. Uha jeg kan lige følge dig.....jeg har ikke fået gang i min Fyrmester endnu tiden har desværre ikke været der !!!

  kh Jane

  SvarSlet
 3. Kender dette dilemma.. men sikke et luksus dilemma ha ha... det er da heller ik nemt når man bare vil det hele.. Og idag er det faktisk lige læse strikke hækle vejr.. Go dag..;0)

  SvarSlet
 4. Kan du ikke skifte lidt... først strikning så læsning...

  SvarSlet
 5. Ja det er vild luksus at skulle vælge mellem de ting. Jeg har dog krydret det med en tur til fys og lige tjekke hvilke farver jeg skal have garn i fra Kenneth, så en dag fuld af valg:-) Tænk hvis alle valg var denne type. Liiiidt for simpelt....
  Tina:-)

  SvarSlet
 6. Jeg forstår dit dilemma! Jeg var SÅ tæt på at købe den i dag, da Arnold Busck har den til 199 inkl. Den der Fjällbacka bog. MEN jeg har snart fødselsdag, og har på fornemmeren den allerede er indkøbt. Så når jeg engang kommer igennem min bloglands-runde, kan jeg gå i gang med mit camomille :)

  SvarSlet
 7. god idé med de perler. Hvordan har du lavet dem?

  SvarSlet
 8. Ja det er godt nok noget af et dilemma, et dilemma som jeg kender alt for godt. Elsker at læse, men har faktisk i dag startet min første lydbog og det kan godt anbefales, for jeg havde hænderne fri til at hækle samtidig - perfekt. Men det kræver lidt øvelse, synes jeg. Jeg kom flere gange væk fra historien, fordi tankerne ikke var "fanget" på samme måde som når jeg læser ordene selv.
  God fornøjelse med både strik og bog :o)

  Og tusinde tak for dit link til oversættelse af hækleudtryk, det er meget brugbart.

  Kh. Irene

  SvarSlet
 9. Jeg har også købt bogen, og jeg skal først være færdig med at rydde op på mit hobby værelse, inden jeg må åbne bogen. Og det er ikke nemt skal jeg hilse og sige... Hvordan har du lavet dine maskemarkører?

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en kommentar, ris eller ros.